Horaris del Cremallera i els Funiculars de Montserrat per a final d'estiu i tardor

El Cremallera i els Funiculars de Montserrat romanen oberts amb els nous horaris de tardor

Aquest final d’estiu i inici de tardor, l’oferta turística que Ferrocarrils de la Generalitat agrupa sota el paraigua de la marca Turistren, ofereix una oportunitat única per descobrir la bellesa dels paisatges catalans a bord dels seus trens turístics i ferrocarrils panoràmics.

Amb el Cremallera i els Funiculars de Montserrat, situats a menys d'una hora de Barcelona, les persones usuàries arriben al recinte del Monestir de l'Abadia de Montserrat i és el Funicular de Sant Joan amb el qual poden accedir al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. Aquests serveis continuaran amb tres circulacions per hora fins després de l’11 de setembre. A partir de l'1 d'octubre, es mantindran tres circulacions per hora fins a les 15 h i tres circulacions per hora els caps de setmana fins a finals de novembre. Els mesos d'octubre i novembre, entre setmana hi haurà una circulació de dos trens per hora.

El trens i funiculars d'FGC Turisme ofereixen escapades de proximitat a través del transport públic que són, per si mateixes, una experiència doble que inclou el propi viatge en un transport singular així com el destí on arriben, amb connotacions de natura, cultura i sostenibilitat.Més informació al lloc web de Turistren