Friman

Som proveïdors i distribuïdors per a hoteleria, restauració, alimentació i col·lectivitats. Oferim un excel·lent assortit en congelat: peix, marisc, carn, verdures, patates, precuinats, fleca, gelats, postres. Màxima garantia en peix i marisc fresc: blanc, blau, cefalòpodes, crustacis, mol·luscs. ...

Euroestrellas

En Euroestrellas distribuímos productos de primeras marcas, líderes en el sector. Son marcas que los clients reconocen, valoran y piden. Marcas que son garantía de satisfacción y de calidad para nuestros clientes.

Oferzone

OFERZONE, APP líder en fidelització de clients Dóna’t d’alta a OFERZONE i incrementa el teu nombre de clients. Obre un nou canal de venda i dóna’t a conèixer immediatament a cents de nous clients.

Abadal

Abadal va néixer amb el compromís d’expressar amb els seus vins la singularitat d’una terra. És l'aposta per un territori, com a camí de diferenciació i identitat. La fusió de coneixements clàssics amb l’obertura als conceptes procedents del nou món vinícola defineix ...

Grup SantaSusana

Som una corredoria d'assegurances fundada l'any 1926. La nostra feina consisteix en intermediar davant les companyies asseguradores les pòlisses d'assegurances dels nostres clients.