Friman

Som proveïdors i distribuïdors per a hoteleria, restauració, alimentació i col·lectivitats. Oferim un excel·lent assortit en congelat: peix, marisc, carn, verdures, patates, precuinats, fleca, gelats, postres. Màxima garantia en peix i marisc fresc: blanc, blau, cefalòpodes, crustacis, mol·luscs. ...

Besser Vacuum

Empresa especialitzada en maquinària d'embasat al buit i termoselladores. Als agremiats se li faran preus especials tant en màquines com en consumibles.

EXPOMON

El Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages ha signat un nou conveni de col·laboració amb l’empresa Expomon, ubicada a Artés. Especialitzada en la producció de mampares de vidre modulars per al sector de l’hostaleria i la restauració. Expomon oferirà preus especials als establiments agremiats ...

ALL IN SOLUTIONS FOR BUSINESS

ALL IN S4B, empresa de referència nacional en serveis i actuacions sobre la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i el Règim General de Protecció de Dades (RGPD), gràcies a aquest acord, tots vosaltres/as podreu beneficiar-vos d'un servei òptim al millor preu del mercat nacional.

Euroestrellas

En Euroestrellas distribuímos productos de primeras marcas, líderes en el sector. Son marcas que los clients reconocen, valoran y piden. Marcas que son garantía de satisfacción y de calidad para nuestros clientes.

Oferzone

OFERZONE, APP líder en fidelització de clients Dóna’t d’alta a OFERZONE i incrementa el teu nombre de clients. Obre un nou canal de venda i dóna’t a conèixer immediatament a cents de nous clients.

Abadal

Abadal va néixer amb el compromís d’expressar amb els seus vins la singularitat d’una terra. És l'aposta per un territori, com a camí de diferenciació i identitat. La fusió de coneixements clàssics amb l’obertura als conceptes procedents del nou món vinícola defineix ...

Grup SantaSusana

Som una corredoria d'assegurances fundada l'any 1926. La nostra feina consisteix en intermediar davant les companyies asseguradores les pòlisses d'assegurances dels nostres clients.