Sant Fruitós de Bages celebra el Dia Internacional dels Museus amb un maridatge musical amb Salva Racero

El divendres 19 de maig, en el marc del Dia Internacional dels Museus, Sant Fruitós de Bages oferirà un espectacle singular que marida els vins amb la música, de la mà del cantant i sommelier Salva Racero.

Sota el títol "393: 3 vins, 9 cançons, 3 moments" Racero proposa una experiència sensitiva on es marida el vi amb diferents disciplines musicals i artístiques. En aquesta proposta el cantant s'endinsa en cada detall del vi i de la seva elaboració i busca encertar la cançó adequada al moment més especial viscut per cadascun dels viticultors i elaboradors en el procés de cultiu i creació.

El maridatge musical és un espectacle en què els vins i la música en directe es busquen i es troben en sintonia, on l'espectador es transporta a un món de sensacions, emocions i records que no només es perceben a l'oïda o al paladar... sinó en una perfecta fusió de tots dos alhora.

Aquesta proposta multidisciplinar serà el divendres 19 de maig, a les 7 de la tarda al Museu de la memòria de la vinya i el vi. Les entrades es poden comprar anticipadament per 6 € AQUÍ