El cinema a Manresa protagonitzarà la 4a edició de l'Hora Feliç al Centre Històric

Se celebrarà el dissabte 6 de maig a la plaça de Sant Ignasi Malalt, i inclourà un debat, música i oferta gastronòmica especial de la mà de restauradors del Centre Històric. 

Tot està a punt perquè el dissabte 6 de maig se celebri la quarta edició de L'Hora Feliç, organitzada per l'Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de Centre Històric, i que enguany estarà protagonitzada pel cinema. La jornada se celebrarà a la plaça de Sant Ignasi Malalt  i inclourà debat, música i una oferta gastronòmica especial de la mà de restauradors del Centre Històric.

L’Hora Feliç és una iniciativa nascuda l'estiu del 2020 amb l'objectiu de dinamitzar el comerç, l’hostaleria i la vida del Centre Històric de la ciutat.

La jornada començarà a les 18 h, amb una taula rodona  titulada “Ciutat i cinema als marges de la indústria. Present i futur de l’audiovisual a Manresa”, que comptarà amb la participació de quatre perfils joves del món cinematogràfic de Manresa i comarca:  Núria Ubach Vilà, codirectora del curtmetratge documental “Les més grans”(Biznaga de Plata al Festival de Màlaga); Sunita Soler Barranco, especialista en direcció cinematogràfica; Isabel Casanova, cineasta fundadora del Mercat de Valors Films; i Mireia Galí, muntadora i locutora. L’acte compta amb col·laboració de Cineclub Manresa  i està moderat per la periodista Aina Font Torra.

A partir de les 19.30 h tindrà lloc l’activitat “Cançons de cinema amb MTM”, una proposta conduïda per Manresa Teatre Musical, que convidarà a tothom a cantar la seva banda sonora preferida. Les persones que vulguin participar-hi caldrà inscriure’s al correu centrehistoric@ajmanresa.cat

L’Hora Feliç finalitzarà la jornada a partir de les 21 h, amb una sessió musical mesclant temes  clàssics del cinema i música tecno a càrrec de PD Cucafera, acompanyada d’una projecció d’Alex Piquet per a l’ocasió.

Durant la jornada hi haurà una oferta gastronòmica especial de la mà de restauradors del Centre Històric. També hi haurà un servei de canguratge ofert per l’Ajuntament de Manresa, que haurà de ser sol·licitat abans de l’1 de maig al correu centrehistoric@ajmanresa.cat

(*) Peu de foto: Cartell de la programació de l'Hora Feliç 2023