11a Mostra de Vins de Navàs

Un any més, Navàs torna a celebrar la ja tradicional festa del vi del municipi, amb una setmana plena d’actes.

Engegarem el 7 de març, a les 20h, al Centre Enoturístic del Pla de Bages amb un tast de vins a càrrec de Josep Pelegrín, millor sommelier de Catalunya 2014 i 2015, d’Espanya 2016 i autor del llibre «Els vins del Pla de Bages».

Seguirem amb l’esperat maridatge el proper 9 de març, a les 20h, al Teatre de Palà de Torroella, on maridarem sis vins del municipi de Navàs amb sis plats elaborats per Les Alzines. Conduirà l’acte l’enòleg Joan Soler, President de la DO Pla de Bages.
 

Per acabar, el dia 12 de març celebrarem l’11a Mostra de Vins al Pla de les Alzines de Castelladral, juntament amb la tradicional arrossada que celebra la XXXVIII edició. La diada començarà de bon matí amb la caminada popular, seguida de la fira artesana i agroalimentària i la mostra de vins del municipi de Navàs. A continuació, hi haurà ball folk amb la Diatònica i, per acabar, l’arrossada popular.

En el cartell adjunt, hi trobareu tota la informació relativa a les dates i als horaris. La reserva de tiquets per al tast de vins i el maridatge de Palà ho podeu fer al següent enllaç: https://entrades.navas.cat/