Súria acollirà l'inici de la tercera etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya el proper 28 d'agost

Súria acollirà l’inici de la tercera etapa de la propera Vuelta Ciclista a Espanya, segons s’ha anunciat aquest dimarts 10 de gener a Barcelona en la presentació oficial d’aquesta competició. Aquesta tercera etapa tindrà lloc el dilluns 28 d’agost i es desenvoluparà entre Súria i Andorra.

La presentació de la propera edició de la Vuelta ha tingut lloc al Palau de la Música Catalana, amb la presència de l’alcalde Albert Coberó. Aquest serà un dels esdeveniments esportius més destacats que Súria hagi acollit mai en la seva història. També serà la primera vegada que s’inicia a Súria l’etapa d’una prova ciclista d’aquest nivell internacional.

En els darrers mesos s’havien celebrat diferents reunions entre l’Alcaldia de Súria i l’organització de la prova per tal de valorar la idoneïtat de la vila per acollir un esdeveniment esportiu d’aquesta magnitud.

Aquesta tercera etapa de la Vuelta, la primera de muntanya de l’edició d’enguany, tindrà un recorregut de 158,5 quilòmetres entre Súria i Arinsal (Andorra). L’etapa també passarà per Cardona, Solsona, Ogern i Coll de Nargó, entre altres municipis de la Catalunya central i el Pirineu.

Aquesta propera edició de la Vuelta Ciclista a Espanya tindrà lloc entre els dies 26 d’agost i 17 de setembre. Catalunya hi tindrà un protagonisme destacat, amb la sortida de la prova des de Barcelona i la celebració de les quatre primeres etapes.

L’Ajuntament convida tothom a viure la presència de la Vuelta a Súria com una festa esportiva de primer ordre, especialment destacable per la rellevància internacional d’aquesta prova i pel fort arrelament de l’activitat ciclista a la nostra vila.

  • Més informació sobre la propera edició de la Vuelta Ciclista a Espanya: www.lavuelta.es.