La Nit Empresarial de Sant Fruitós de Bages reconeix la trajectòria d'empreses i comerços del municipi

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va reconèixer el passat dimarts 13 al vespre la trajectòria d'empreses i comerços del municipi i ha premiat aquelles que han destacat per la seva solidaritat i responsabilitat social, el foment de la cultura i les tradicions, el foment dels valors de comerç de proximitat i trajectòria comercial, la innovació i desenvolupament i la projecció del territori.

Els primers guardons de la nit han reconegut la trajectòria de les empreses i comerços implantats al municipi. En la trajectòria de 25 anys s’ha premiar a Automatizaciones y Movimiento Industrial S.L. (AYMI), La Sirena Alimentacion Congelada S.L.U. i Planxisteria Mecànica Sant Fruitós C.B.

L'empresa A. Raymond Tecniacero S.A.U. ha estat reconeguda pels seus 50 anys d'activitat al municipi i Unió Integral Alimentària S. A. (Casa Tió) i la Cooperativa La Agrícola s’han endut el reconeixement pels seus 106 i 129 anys de trajectòria respectivament.

També s’ha fet un reconeixement a les empreses TRS Perruquers i Wedoit Engineering S.L.U. per la seva consolidació després de 5 anys d'implantació.

Posteriorment, han arribat els guardons en les diferents categories. El premi a la solidaritat i responsabilitat social  ha estat per The Cyclery S.L. i Boixadós Envasos Metàl·lics. Elena Vers Estudi de Pilates i Ingimec Ingenieria S.L han estat premiades per la seva innovació i desenvolupament. Les empreses Navidecor i Tecnologias Aplicadas del Maíz S.L. s’han emportat el guardó pel foment de la cultura i les tradicions i el premi al foment dels valors de comerç de proximitat ha estat per Fet de Farina. Finalment la Agropecuaria Catalana SCCL i l'habitatge turístic Cal Bosquet s’han emportat el guardó a la promoció i projecció del territori.

En l’acte també s’ha reconegut la trajectòria comercial de santfruitosencs i santfruitosenques que han suposat un actiu pel seu arrelament al municipi. Els guardonats han estat Antoni Masana, de Sarauto, Antònia Moya Medina, de Foto Isidre, Joan Martínez, de Fundición Martínez i Roser Ferrer de Llibreria Ferrer.
 

Finalment, durant la gala s’ha fet un reconeixement i agraïment per la tasca duta a terme en la gestió de les actuacions durant els incendis del passat mes de juliol a les ADF, a Protecció Civil i a l'associació de comerciants en representació del comerç del municipi.

 

L'acte ha estat encapçalat per l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret i el regidor de promoció econòmica, Felip Echarri i ha comptat amb la presència de la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a la Catalunya Central, Teresa Clotet Masana, la vicepresidenta primera consellera de l'Àrea de Presidència, Vicepresidència i Projectes Estratègics del Consell Comarcal del Bages, Marta Viladés i Ribera, com a representant de PIMEC Catalunya Central, Montse Ficapal, el president d'APAES, Ferran Boixadós i el president de l'Associació Comerciants, Jaume Plans. També hi ha pres part representants del món del comerç i del teixit empresarial tant del municipi com de la comarca.