La Fundació Cardona Històrica amplia el servei de visites guiades a Cardona

Amb aquesta acció es pretén promocionar turísticament Cardona els dies laborables i oferir més activitats per fomentar les estades entre setmana i dinamitzar el comerç i la restauració

 

 

Amb l’objectiu de dinamitzar turísticament Cardona entre setmana, des d’avui s’ofereix a diari (de dimarts a divendres a les 16.30h) una visita guiada al Castell de Cardona. 

D’aquesta manera s’amplia el servei de guiatge al Castell -actualment només es podia contractar els caps de setmana i festius- i els visitants podran visitar tant la Muntanya de Sal com el Castell de dimarts a diumenge a través del servei de guiatge.

Amb aquesta acció es pretén promocionar turísticament Cardona els dies laborables i oferir més activitats per fomentar les estades entre setmana i dinamitzar el comerç i la restauració. 

Una visita de qualitat per a un monument excepcional

La nova visita guiada diària al Castell de Cardona permet visitar la Torre, el pati Ducal, el Claustre, el porxo de les pintures murals, la Col.legiata de Sant Vicenç i l’Espai 1714 (ubicat a la Casamata). Un recorregut ampli i complet per entendre un monument extraordinari.

Els tiquets de totes les visites guiades es poden adquirir al portal entrades.cardonaturisme.cat