Santpedor forma part de tres nous itineraris BTT al voltant de la Séquia, impulsats per Bages Turisme

Santpedor compta des d’aquest mes de setembre amb una nova senyalització d’itineraris per a fer en BTT. Es tracta de tres rutes que ha marcat Bages Turisme al voltant de la Séquia que complementaran la xarxa que ja disposa la comarca, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Parc de la Séquia.

Es proposen tres itineraris circulars a l’entorn del canal, i tots creuen el terme municipal de Santpedor i el connecten amb els nuclis per on passa la Séquia.

Itinerari curt: 12,7 km. Transcorre pels termes de Sant Fruitós i Santpedor, passant pel Parc de l’Agulla, Sant Iscle i l’Aiguamoll de la Bòbila.
Itinerari mitjà: 28,8 km. Amplia l’itinerari curt fins al terme de Sallent, passant pels Plans de Ridor, Sallent, la Corbatera, el Mas Terradelles i els Plans de Santa Anna.
Itinterari llarg: 46,8 km. Amplia l’itinerari mitjà fins al terme de Balsareny, passant per Cornet, la Rabeia, Balsareny i l’Alou.

Un dels objectius d’aquests itineraris de Bages Turisme és treure les bicicletes del camí del costat del canal, ja que aquest és exclusiu per a vianants. També es vol fomentar l’accés a la Séquia des dels diferents municipis i promoure aquest canal com un espai per dur-hi a terme activitats d’esport i natura.