Jornada oberta de tallers Healthy Communities a l'Auditori Valentí Fuster de Cardona

Serà el 19 de juliol durant tot el dia

 

El dimarts 19 de juliol tindrà lloc una jornada formativa a l’Auditori Valentí Fuster organitzada per la Fundació SHE amb el suport de Fundació “la Caixa”. En aquesta jornada, que s’iniciarà a les 10.00h del matí i finalitzarà a les 19.00h, s’impartirà el contingut dels tallers online del projecte Healthy Communities. L’objectiu és donar l’oportunitat a tota la població de formar-se en termes d’hàbits saludables i alhora ampliar l’assistència dels participants en una jornada de tallers presencials oberta a tothom.

Des de l’inici de la jornada fins al final, part de l’equip de la Fundació SHE es trobarà a la Sala de les Voltes en un punt d’informació per tal de donar suport tècnic a aquelles persones participants que necessitin resoldre dubtes sobre l’accés a les plataformes digitals del projecte i respondre els qüestionaris finals de cada taller. 

Durant la jornada es tractarà continguts relacionats amb les següents temàtiques de salut: motivació al canvi d’hàbits, activitat física i vida activa, alimentació saludable, gestió de l’estrès i benestar emocional i prevenció del consum de substàncies tòxiques com el tabac o l’alcohol.

Des de la Fundació SHE, animen a tots els participants i a totes aquelles persones interessades en millorar els seus hàbits saludables a assistir a la jornada i poder aprendre de la mà d’experts i expertes en cada temàtica com el Dr. Xavier Orrit, la Natalia Montilla, la Carla Rodríguez, l’Alba Ribalta o la Noemí Franco.

A continuació, trobareu els horaris específics de cada taller:

10:00 a 11:00. Activitat Física

11:00 a 12:00. Motivació pel Canvi

12:00 a 13.15. Gestió de l'Estrès i Benestar emocional

17:00h a 18:00. Alimentació Saludable

 18:00 a 19:00. Prevenció d'addiccions: Tabac i Alcohol