La representació del Govern a la Catalunya Central fa un balanç positiu del primer any de legislatura

La delegada del Govern, Rosa Vestit, posa en valor la feina feta des dels Serveis Territorials de tots els departaments

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, ha fet balanç aquest matí de la tasca feta a la vegueria des de tots els departaments i serveis de la Generalitat. El dia que fa un any just de la seva presa de possessió, Rosa Vestit ha detallat les principals actuacions que, tant des de la Delegació Territorial del Govern com des dels respectius Serveis Territorials, s’han realitzat en el primer any de la legislatura.

La delegada Vestit ha destacat que un objectiu dels representants del Govern a la Catalunya Central és incrementar el pes de la vegueria dins del conjunt de Catalunya, i que la manera que s’ha considerat millor per aconseguir-ho és a través d’aliances amb tots els actors que estan implicats amb el territori central. Per això considera que el millor resum d’aquest any és el lema “Un any d’aliances a la Catalunya Central”.

En la seva intervenció, Rosa Vestit ha remarcat també la tasca de coordinació i cohesió que fa la Delegació amb els respectius Serveis Territorials, per fer més vàlida la funció de ser el Govern de la Generalitat al territori.

L’acte de premsa ha comptat amb l’assistència de quasi tots els representants dels departaments de la Generalitat:

  • Toni Massegú, director dels Serveis Territorials de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori a la Catalunya Central,
  • Maria Teresa Clotet, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a la Catalunya Central,
  • Imma Reguant, directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes a Barcelona,
  • Gemma Boix, directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central,
  • Josep Arderiu, director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a la Catalunya Central,
  • Imma Cervós, gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central,
  • Elena Roca, directora dels Serveis Territorials d’Interior a la Catalunya Central,
  • Francesc Serra, director dels Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central,
  • Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials de Justícia a la Catalunya Central, i
  • Josep March, representant territorial de l’Esport a Barcelona (del departament de la Presidència)

No hi han pogut assistir Ferran-Octavi Martínez, director dels Serveis Territorials de la Presidència a la Catalunya Central, ni Lluïsa Nicolau, directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona.

En l’acte s’ha lliurat un dossier de premsa recopilatori de les principals actuacions de la Delegació i de tots i cadascun dels departaments.