El Gremi organitza la Junta Directiva de la FIHRT a l'Heretat Oller del Mas

Oller del Mas és un celler amb castell mil·lenari a Manresa, amb vistes a Montserrat.

La finca ha acollit la Junta Directiva de la FIHRT, organitzada pel GREMI D'HOTELERIA I TURISME DEL BAGES

L'Oller del Mas fa activitats a un entorn de natura i històriques, amb tast de vins ecològics, de varietats autòctones, com el Picapoll. 

L'oferta es completa amb la cuina del restaurant Bages 964, els allotjaments de luxe de Les Cabanes de l'Oller, espais d'esport, salut, i wellness, sales per acollir empreses i esdeveniments, en un entorn natural sostenible. Tot amb 1.000 anys d'història.

L’Heretat Oller del Mas té més de 1000 anys d’història. La família Margenat són els hereus d’una història mil·lenària que conserven amb amor i treballen amb passió per unir-la a la modernitat dels nous temps. Per això aposten per vins de qualitat i excel.lència, fets amb els valors que els han transmès els seus avantpassats: la família, el respecte pel medi ambient i el compromís amb el territori.

La finca té unes 600 hectàrees de cultius i boscos, i 60 d’aquestes són camps de vinya. A Oller del Mas aposten per una producció ecològica i per la preservació de la identitat de la zona recuperant les nostres varietats autòctones de raïm. L’Oller del Mas és un dels 5 cellers de tot Catalunya on s’elabora un vi de Finca, màxima distinció vinícola a nivell Català, símil al concepte Grand Cru dels vins a França.

Hi havia ganes de visitar aquest celler, que realitza uns excel·lents vins (El Bernat Oller negre, per exemple). La visita va superar totes les expectatives.

Les Cabanes també van complir les expectatives; Millor Allotjament Enoturístic del 2023, en reconeixement a la seva consolidada aposta per l’allotjament entre vinyes i vistes a Montserrat com a eina de difusió del celler i del seu territori d’origen. En la seva candidatura, Oller del Mas destaca la seva aposta per un projecte sostenible, integrat amb l’entorn i potenciant el benestar oferint tota classe d’experiències personalitzades.

Un allotjament sostenible que connecta el vi, la gastronomia, la natura i el benestar en un entorn idíl·lic. Un concepte d’allotjament únic on la sostenibilitat, la natura i la comoditat es combinen en uns espais dissenyats amb harmonia i sensibilitat. 22 Cabanes, totes diferents amb una ubicació estratègica dins el bosc i amb uns finestrals adaptats a les vistes i a la situació de cadascuna per tal d’afavorir al màxim la immersió i el contacte amb la natura. Un complex que funciona buscant la màxima eficiència energètica, essent la geotèrmia, l’energia solar i l’aerotèrmica les principals fonts energètiques.

Un reconeixement que premia la perseverança, l’esforç i la passió per aconseguir un projecte turístic de territori posant en valor la comarca del Bages, tots els seus atractius turístics així com els altres cellers de la denominació d’origen i les diferents entitats públiques i privades relacionades amb el comerç, la cultura i l’oci.

Agrair al Propietari del Celler Frank Margenat, i al Sommelier i Director comercial, Marc Maldonado, l'esforç de saludra-nos, tot i arribar d'un viatge transoceànic. Ens van fer sentir com de la família.

Agrair també a tot l'equip d'events, les facilitats que ens van donar en l'organització de la JUnta.

Després de la Junta Directiva, els representants dels Gremis, Associacions i Col·lectius es van desplaçar al Restaurant Bages 964, un nou concepte gastronòmic al Bages on conviuen dins d’un entorn únic les vinyes, Montserrat i el camp de golf. Un espai càlid, amb ànima i acollidor amb una proposta gastronòmica pensada per compartir, on volem que es visquin moments i experiències úniques. Al capdavant del restaurant Bages964 hi ha el xef manresà Alex Portales que ha creat una proposta basada en la cuina de mercat amb producte fresc i de proximitat. Proposa plats de temporada, arrossos, peces senceres de carn i peix fresc per compartir , alguns plats tradicionals de cullera i també un menú degustació que t’emocionarà!

Els grans atractius de l’espai, a banda de la gastronomia, són els grans finestrals i les diferents terrasses amb espectaculars vistes.

Una visita imprescindible per a amants del vi i de la bona gastronomia

Oller del Mas forma part de la DO Pla de Bages