Marxa del Setge

Tindrà una distància de 52 km aproximadament i un desnivell acumulat d’uns 4.600 m

El proper diumenge 12 de març, Cardona acollirà la vuitena Marxa del Setge, un esdeveniment esportiu organitzat pel Centre Excursionista de Cardona ja consolidat al municipi que recorrerà, enguany, 52 quilòmetres de la vila i amb un desnivell acumulat de 4.600 metres.

La sortida serà des del Castell de Cardona a les 7 del matí i, l'arribada, a la Plaça de la Fira. Hi haurà un total de 5 avituallaments amb beure i menjar i 5 controls pels quals serà obligatori de passar. Des de l'organització afirmen que aquest any donen l'opció de fer una marxa més curta de 31 km i amb un desnivell acumulat de 2.400 metres. La vuitena Marxa del Setge serà una prova no competitiva i formarà part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2023.

Recorregut

Es baixarà directament pel Camí cobert del Castell que porta fins a l'Avinguda del Rastrillo, per fer una volta al Camí Nou i dirigr-se, directament, cap a la Muntanya de Sal, des d'on s'endinsarà cap als corriols i camins que envolten.

Inscripcions fins el 5 de març

Les inscripcions es poden fer fins el proper 5 de març al següent enllaç

  • Soci/a del Centre Excursionista de Cardona federat/ada …………………………16€
  • Soci/a del Centre Excursionista de Cardona no federat/ada …………………….23€
  • No soci/a del Centre Excursionista de Cardona federat/ada …………………….23€
  • No Soci/a del Centre Excursionista de Cardona no federat/ada ……………….30€
  • L’organització es reserva el dret d’admetre inscripcions fora de termini al preu únic de 50 €
  • Els federats han d’estar en possessió de la llicència de la FEEC de l’any en curs, amb llicència d’altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.
  • L’import de la inscripció de les persones no federades (FEEC/UIAA) inclou una llicència temporal amb una validesa pel temps de durada de la Marxa.
  • En cap cas es retornarà l’import de la inscripció.

 

Per a més informació, podeu consultar al web https://camalic.cat/marxa_setge/ms2023/