El Carnestoltes omple d'animació el centre de Súria amb diversitat de disfresses i una alta participació

La rua del Carnestoltes ha tornat a omplir de color, música i animació el centre de la vila aquest dissabte 18 de febrer. La festa continua per la nit amb el tradicional sopar de Carnestoltes al Pavelló Municipal d’Esports, que inclou una actuació musical i un sorteig.

Sis comparses han participat en la rua d’enguany, encapçalada pel grup bagenc Batukada Shangó. El recorregut s’ha iniciat al barri de Sant Jaume i ha continuat pels carrers de la travessera principal en direcció a la Casa de la Vila, continuant fins arribar a la plaça de Sant Joan i al Pavelló.

El Carnestoltes de Súria s’ha caracteritzat per la diversitat de les disfresses i una nombrosa presència de persones disfressades al llarg de tot el recorregut. Els punts de més afluència de públic han estat els entorns de les places de Sant Joan i de la Serradora. La rua ha comptat amb la música del DJ Jaime Gonzálvez.

Posteriorment ha tingut lloc un espectacle d’animació infantil al Pavelló amb l’actuació de Landry el Rumbero i el repartiment de coca i xocolata desfeta. El sopar de Carnestoltes també es desenvolupa al Pavelló, amb la música del DJ Jaime Gonzálvez.

L’organització del Carnestoltes d’enguany és a càrrec de l’Ajuntament de Súria, a través de l’àrea municipal de Festes, i la Comissió del Carnestoltes, amb la col·laboració de la Colla Castellera Salats.