Es recupera la jornada del Punt Empresa de Cardona i el Solsonès

L’Adlsolcar presentarà el catàleg de serveis de suport a l’empresa i els projectes prioritaris per desenvolupar el 2023

 

 

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (Adlsolcar) convoca el teixit empresarial de Cardona i Solsonès a la cinquena jornada del Punt Empresa, que se celebrarà a l’auditori de la sala polivalent de Solsona dimecres vinent, dia 25, d’una del migdia a dos quarts de cinc de la tarda. En la primera edició que recupera la presencialitat, després de dos anys de trobades virtuals, es presentarà el catàleg de serveis de suport a l’empresa 2023 i els projectes prioritaris per a aquest exercici.

El catàleg recull la informació dels serveis d’orientació, gestió d’ajuts municipals, assessoraments personalitzats, activitats de cooperació, intermediació laboral, formació i altres projectes. Una de les novetats d’aquest any és la voluntat de potenciar la comunitat emprenedora Sinèrgika, sorgida l’any passat en el si de l’espai de coworking cardoní La Nova.

Pels volts de les dues, el programa proposa aprofitar la pausa d’aperitiu per fer xarxa entre els assistents. La jornada de dimecres que ve es clourà amb una conferència sobre noves metodologies de captació i fidelització de talent a càrrec de Carlos Bella, conferenciant i formador especialitzat en desenvolupament personal i professional i en estratègies d’atracció de talent.

Participaran a la cinquena jornada del Punt Empresa l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, així com l'alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, el conseller comarcal de Promoció Econòmica del Solsonès, Ferran Ginestà; la directora de l’Adlsolcar, Glòria Domínguez i el president d’Empresaris per al Solsonès, Marc Arnau i Borràs, com a conductor. 

Inscripcions en línia

L’assistència a aquesta cita és gratuïta, però es demana inscripció prèvia en línia abans del dia 23 mitjançant aquest enllaç: https://bit.ly/5aJornadaPuntEmpresa

Acte: 5a Jornada Punt Empresa del territori Adlsolcar

Dia: dimecres 25 de gener de 2023

Horari: de 13 a 16.30 h

Lloc: auditori de la sala polivalent de Solsona (c. d’Antoni Gaudí, 2)