L'Ajuntament de Manresa millora un tram del camí que connecta Manresa i Sant Joan per la vora del riu Cardener

Els treballs han tingut un pressupost de 9.042 euros (IVA Inclòs) i suposen un nou pas endavant en la millora de la connectivitat social del riu Cardener entre el terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada i la riera de Rajadell, a l’alçada del barri de Miralpeix.

L’Ajuntament de Manresa ha enllestit els darrers dies una actuació de millora d’un camí que connecta el barri de Miralpeix amb la riba esquerra del riu Cardener. Els treballs han permès transformar un corriol estret, perillós i molt malmès, arran d’aigua, en un camí més ample i segur, més apartat del riu, que facilitarà a partir d’ara els recorreguts en tot aquest entorn. El fet d’allunyar el camí del riu, a més de millorar l’accessibilitat per a excursionistes i ciclistes, permetrà recuperar la vegetació de ribera més propera al riu i així millorar les funcions de connector ecològic que exerceix el riu Cardener.

Un cop finalitzats els treballs de millora del camí, amb una llargada de 80 metres, restarà pendent refer la vegetació de la zona i tallar una tanca arbustiva, actuacions que es faran pròximament.

Els treballs de millora d’aquest camí han tingut un pressupost de 9.042 euros (IVA Inclòs) i suposen un nou pas endavant en la millora de la connectivitat social i ecològica del riu Cardener entre el terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada i la riera de Rajadell, un dels objectius inclosos en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) i el Pla Estratègic del Cardener 2030.

(*) Peu de foto: Finalitzen les millores al camí que connecta Manresa i sant Joan per la vora del Cardener