El Mercat de Nadal de Sant Fruitós de Bages amplia l'oferta de parades i estrena una pista gel

Sant Fruitós de Bages donarà la benvinguda a les festes de Nadal aquest dissabte 10 de desembre amb la posada en funcionament de la segona edició del Mercat de Nadal, que enguany amplia la seva oferta de parades i estrena una pista de gel al seu entorn.

Segona edició del Mercat de Nadal

Els dies 10 i 11 i 17 i 18 de desembre el Cobert de la Màquina de Batre acollirà la segona edició del Mercat de Nadal amb comerç local, productes d'artesania, gastronomia, música, actes tradicionals i propostes nadalenques per a tots els públics. L'horari del mercat serà de 10 a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre.

En aquesta edició, el mercat amplia les vint parades d'estil nòrdic de l'any passat, amb deu estands més que s'ubicaran entorn de la plaça Onze de Setembre per fer créixer aquesta proposta nadalenca.

Els visitants al Mercat podran gaudir amb tota mena de propostes de grups musicals i d'entitats locals, així com amb la visita del Pare Nadal, del patge reial i també un tió popular.
Totes les activitats paral·leles al mercat es poden trobar  AQUÍ  i a les xarxes socials municipals

Pista de gel "Serendipity On Ice"

La gran novetat d'aquesta edició del Mercat de Nadal és la instal·lació d'una pista de gel per tal que petits i grans puguin gaudir d'aquesta proposta lúdica.

La pista estarà en funcionament des del 10 de desembre i fins al 22 de gener, el darrer dia de la Festa Major d'Hivern del municipi. La pista estarà oberta de dilluns a dijous, de 5 de la tarda a les 9 del vespre, i els divendres, dissabtes, festius i vigílies de festius, de les 11 del matí a les 2 del migdia i de 5 de la tarda a les 9 del vespre.

La instal·lació disposarà d'un espai per al lloguer de patins i les escoles del municipi també podran fer-ne ús després de les vacances escolars.

Per a la instal·lació d'aquesta pista, s'utilitzarà aigua no apta per al consum.