El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós acull el monòleg en clau femenina "Homes? Quina Mandra!”, maridat amb vins de la DO Pla de Bages

LA PROPOSTA, QUE MARIDA L'HUMOR AMB ELS VINS DE LA COMARCA, S'EMMARCA DINS ELS ACTES DE LA SETMANA DEL VI CATALÀ.

L'espectacle d'humor en clau feminista "Homes? Quina mandra!” arriba el dissabte 12 de novembre al Teatre Casal Cultural de la mà de l'actriu Xènia Sellarès i amb el maridatge de vins de la DO Pla de Bages a càrrec de la sommelier Anna Castillo.

Es tracta d'un monòleg àcid, fresc i que amb to còmic posa l'apoderament femení al capdavant i crida als quatre vents que ja n'hi ha prou de masclismes. La sommelier Anna Castillo proposarà als i les assistents un maridatge de tres vins seleccionats de la DO Pla de Bages que s'aniran intercalant en diferents moments del monòleg.

Aquesta proposta es podrà veure a les 7 de la tarda del pròxim 12 de novembre i les entrades es poden comprar per 6 euros AQUÍ

Aquesta iniciativa, organitzada pel Museu de la memòria de la vinya i el vi, forma part de les activitats programades en el marc de la Setmana del Vi Català, que se celebra del 4 al 13 de novembre arreu del territori. En el marc d'aquesta celebració, el Museu de la Memòria de la vinya i el vi ofereix visites guiades gratuïtes a l'equipament aquest dissabte 5 de novembre i el dissabte 12 de novembre, a les 12 del migdia.