El Gremi celebra els 30 Anys de la FIHRT a Caves Freixenet i és reconeguda com a Fundadora

Representants del Gremi han participar al Sopar dels 30 Anys de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme, la FIHRT, celebrada a les Caves Freixenet.

Aquest passat diumenge, el Gremi encapçalat pel seu Gerent, Gerard Badia, ha participat al Sopar ofert per la FIHRT, tot celebrant els 30 Anys de l'Entitat.

Prèviament al Sopar, s'ha fet una visita a les Caves Freixenet, i s'han degustat un seguit d'aperitius a peu dret, gentiles del Càtering Les Alzines, Vermouth Padró i fumats d'Everest Alta GAstronomia.

L'acte ha estat amenitzat per Enma Fernandez Band, un asidu de els nits estiuenques de L'Hospitalet de l'Infant.

                 

L'Acte ha comptat amb la presència del President de PIMEC,  Antoni Cañete, la Presidenta de la Sectoriald e PIMEC TURISME, Isabel Galobardes, i la Presidenta de PIMEC Terres de l'Ebre, Eli Zapater, i ha estat conduït per la periodista Emma Aixalà.

Durant el Sopar s'han homenatjat els ex-Presidents de l'Entitat, Enric Gené, mort per la COVID l'any passat, i Pere Santos, així com a Inma Bòria, propietària de l'Hotel-Restaurant La Llansola, que enguanya cumpleix 100 anys d'existència, i a PIMEC, pel recolzament a la FIHRT en els darrers 20 anys.

El Sopar ha finalitzat amb un reconeixement als Gremis i Associacions fundadores de l'Entitat, i amb tots els representants dels Gremis i Associacions presents al Sopar, entre elles, el nostre Gremi

El suport de la FIHRT a l'Associació des de la seva fundació, i sobretot durant la pandèmia, han estat bàsics per al creixement i consolidació de l'Entitat.

Per molts anys!!