La primera Festa de la Tardor-Octoberfest Súria omple el Parc Municipal Macary i Viader

La primera Festa de la Tardor-Octoberfest Súria va omplir el Parc Municipal Macary i Viader el passat dissabte 22 d’octubre amb activitats lúdiques i solidàries. La Festa va aplegar diferents grups musicals i elaboradors de productes locals, a més d’incloure un torneig solidari de pàdel que es va desenvolupar durant tot el cap de setmana.

 

 

En aquesta primera edició, la Festa de la Tardor va atreure especialment un públic jove i familiar. L’organització va anar a càrrec de l’àrea municipal de Joventut, el Casal de Joves i l’entitat Súria Lluita.

Les activitats de la Festa de la Tardor es van iniciar amb una fira de la cervesa, amb la participació dels elaboradors locals La Pirata, Hoppit, Grenyut i Guineu. Posteriorment va tenir lloc un sopar amb foodtrucks i parades de restauració local.

Els concerts de la Festa de la Tardor van anar a càrrec dels grups The Bokillas, Banda Neon i del DJ Cristian Hoock.

L’àrea municipal de Joventut agraeix la participació i el treball de totes les persones, entitats, grups musicals i elaboradors locals que van fer possible l’èxit d’aquesta primera edició de la Festa de la Tardor.