Sant Fruitós de Bages acollirà l'acte inaugural de la 27a Festa de la Verema del Bages

AQUEST DIVENDRES 30 DE SETEMBRE EL MUSEU DE LA VINYA I EL VI COMPTARÀ AMB TAST DE VINS, GASTRONOMIA LOCAL I ACTUACIONS MUSICAL.
La Festa de la Verema del Bages arriba a la seva 27a edició i serà enguany Sant Fruitós de Bages l'escenari de l'acte inaugural d'aquesta festa que any rere any treballa per donar a conèixer i consolidar els diferents cellers de la DO Pla de Bages.

A partir de les 8 del vespre, a l'exterior del Museu de la Vinya i el Vi, es podrà gaudir d'un maridatge musical amb vins del celler local Mond Obert – Mas de Sant Iscle i que comptarà amb l'acompanyament musical en directe de Laia Boixadós i Jordi Izquierdo.

Un cop finalitzat el maridatge els i les assistents podran gaudir d'un sopar a base d'embotits de Cal Fusteret, acompanyat de vins de la DO Pla de Bages, tot plegat amenitzat musicalment pel grup Evil Rosebud.

El preu del maridatge musical és de 2 €, i el preu del sopar és de 10 € que, a banda del sopar, també inclou 2 tiquets de vi i una copa commemorativa de la festa.

La inauguració comptarà amb els parlaments de l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret, l'alcalde d'Artés, Enric Forcada i el president de la DO Pla de Bages, Joan Soler.

La Festa de la Verema continuarà els dies 1 i 2 d'octubre a Artés, amb epicentre a la plaça Major, on en aquesta edició es comptarà amb més productors que mai, amb la previsió que hi prenguin part una quinzena de cellers de la DO.

Entre les activitats paral·leles més destacades cal remarcar la Nocturna Vinum del dijous 29 de setembre, un vespre de verema a diferents punts de la comarca, entre ells al Nou Celler de Sant Fruitós de Bages; un tast tècnic; l'aixafada popular de raïm, entre altres activitats.

La comissió organitzadora està formada per l'Ajuntament d'Artés, la DO Pla de Bages, la Confraria de Vins del Bages, la Ruta del Vi de la DO Pla Bages, la Unió de Botiguers d'Artés (UBA) i el Cicle Formatiu de Grau Mig d'Olis d'Oliva i Vins de la Vedruna. La festa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el fons FEADER.

Podeu consultar el programa i inscriure-us a les activitats a www.festaveremabages.cat