L'Ajuntament de Manresa organitza demà una passejada pels racons i llocs emblemàtics del Centre Històric

La visita, a càrrec de l’historiador Francesc Comas, s’iniciarà a les 11 del matí als porxos de l'Ajuntament. L’activitat forma part del procés participatiu per completar el  Pla Integral de Revitalització del Centre Històric (PIRCH). L’activitat infantil  prevista per a la tarda ha quedat suspesa per previsió de pluja i es reprogramarà per al mes d’octubre.

L’Ajuntament de Manresa ha organitzat per demà dissabte, 24 de setembre, una passejada per conèixer els principals racons i llocs emblemàtics del Centre Històric. L’activitat, sota el títol “(Re) Descobrim el Centre Històric”, anirà a càrrec de l’historiador Francesc Comas, i s’iniciarà  a les 11 del matí als porxos de l'Ajuntament.
 

L’activitat forma part del procés participatiu per completar el Pla Integral de Revitalització del Centre Històric (PIRCH) que està en marxa en aquests moments amb l’objectiu de recollir les propostes i suggeriments de la ciutadania per potenciar l’habitatge, vetllar per les persones, impulsar el comerç i l’activitat econòmica, millorar la mobilitat sostenible, de l’espai públic i els equipaments d’aquest espai de la ciutat. En acabar la visita al Centre Històric també es demanarà opinions i suggeriments a les persones participants.
 

Un altre de les activitats que s’havia programat per demà a la tarda “Juguem amb el CH”, adreçada al públic infantil, ha quedat suspesa a causa de la previsió de pluja i es reprogramarà per al mes d’octubre.