S'obre la convocatòria d'ajuts per a desplegar nous negocis a Cardona i La Coromina

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 30 de setembre

L'Ajuntament de Cardona obre la convocatòria per a concedir subvencions encarades a fomentar la implantació de noves activitats econòmiques a Cardona i la Coromina, amb la voluntat de continuar incentivant i donant facilitats a aquelles persones que vulguin ubicar el seu negoci en aquestes àrees del municipi. A més, també existeix una línia d'ajuts per a la millora de la innovació i la competitivitat d'establiments comercials i de serveis ja existents.

En total, l'Ajuntament hi aportarà 15.000 euros, 9.000 dels quals es destinaran a la creació de noves activitats econòmiques a Cardona i la Coromina, mentre que els 6.000 euros restants seran destinats a la millora d’innovació i competitivitat d'establiments que tinguin un mínim de dos anys d'antiguitat.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 30 de setembre

Les subvencions concedides s'hauran de destinar a finançar projectes o activitats que s'hagin desenvolupat de l'1 d’octubre de 2021 i fins el 30 de setembre de 2022. Les persones interessades poden trobar tots els documents necessaris -convocatòria, bases i impresos de sol·licitud- al web de l'ajuntament, dins l'àrea de taulell d'anunci. A la pàgina web de l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona (https://www.adlsolcar.cat/punt-empresa/ajuts-subvencions/) també podreu trobar aquests documents més un tutorial sobre com emplenar les sol·licituds.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona per telèfon a 938692287 i 973481009, o per e-mail a rosamaría.lanaspa@adlsolcar.cat.