Alteració del servei porta a porta durant els dies de Festa Major de Solsona

L'alteració del servei tindrà lloc del 9 al 13 de setembre a determinats carrers del centre històric

Des del divendres 9 de setembre fins el dimarts 13 de setembre el servei de porta a porta es veurà alterat en alguns carrers de la vila a causa de la celebració de la Festa Major.

Els carrers afectats són: Carrer Cambres, Carrer Flors, Carrer Major, Plaça Mercat i carrer Escasany, Carrer Fira i Plaça de la Fira, Carrer Convent, Plaça Portalet, Carrer Sant Miquel, Carrer Creu, Carrer Nou, Plaça del Vall, Carrer Abat, Carrer Teatre, Carrer Dr. Merli i Carrer Nou

Els veïns i comerços d’aquests carrers, les nits de divendres dia 9 a dilluns dia 12, hauran de dipositar les seves deixalles, de 20:00 a 22:30h, amb la fracció que toqui a alguna de les tres ubicacions habilitades per l’Ajuntament per facilitar la recollida: Avinguda Rastrillo, Plaça del Vall (Font) i Portal de Sant Miquel. Als tres punts hi haurà un operari de l’empresa de recollida per recollir les deixalles. En aquest sentit, també s’ha articulat un servei de recollida especial pel sector de la restauració del nucli antic.

Recollida de divendres a dilluns de Festa Major

Divendres 9 es recollirà l'orgànica i el paper; diumenge 11, orgànica i envasos i, com a novetat, s'ha afegit la recollida de la fracció orgànica el dilluns 12, a banda del rebuig. Els veïns que dilluns 12 necessitin treure la fracció orgànica i rebuig, és important prioritzar que l'orgànica vagi dins del cubell i, el rebuig, es podrà deixar just al costat. 

Per altra banda, el proper dimarts 13 de setembre no hi haurà la recollida de cartró i paper dels comerços que habitualment hi ha. 

Per qualsevol dubte podeu trucar o enviar un missatge al 662 17 22 91 (informadora del porta a porta), enviar un mail a cardonaneta@cardona.cat. També podeu adreçar-vos a l'Oficina d'Atenció al Porta a Porta (Planta Baixa Ajuntament de Cardona) en els següents horaris:

Dilluns i dimecres 9:30-13:00
Divendres 16:00-19:30
Primer dissabte de cada mes 10:00-14:00

L'Oficina d'Atenció al públic del porta a porta també estarà oberta aquest dijous i dissabte al matí per a qualsevol incidència d'aquests dies amb el servei o recollides especials pel comerç i la restauració