Programats dos tallers per difondre els avantatges de l'economia circular en l'àmbit rural

En el marc del projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament per l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa el proper mes de setembre es programen dues sessions per difondre els avantatges de l’economia circular en l’àmbit rural. Els tallers tindran lloc els dies 19 i 26 de setembre en horari de tarda (de 17.30 a 19.30 hores) al local social de Fonollosa, ubicat al nucli de Canet de Fals, i compten també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fonollosa.

 

A través de les dues sessions programades es donaran a conèixer els aspectes generals de l’economia circular, les oportunitats que ofereix i les noves tendències de la bioeconomia i el turisme circular. En paral·lel, també s’identificaran els reptes i les idees concretes de les activitats i negocis de les persones participants per fer possible la posada en marxa de nous models de negoci que segueixin les directrius de l’economia circular.

 

Inscripcions obertes

Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes a través d’aquest enllaç a empreses, persones emprenedores i particulars que tinguin interès a conèixer els elements clau de l’economia circular. Tota la informació de les sessions Com fer el teu negoci més circular? es pot consultar a través de la pàgina web www.bagesttt.cat, a través del correu bagesttt@ccbages.cat o bé al telèfon 93 693 03 52.