Es lliuren els premis a les persones guanyadores de la campanya «Compra i descobreix Catalunya»

L’acte s’ha celebrat avui al Mercat de Puigmercadal. Les persones guanyadores podran visitar i conèixer la cultura, la gastronomia i el patrimoni d’algun dels 33 municipis participants.

 

 

L’espai de degustació del Mercat de Puigmercadal de Manresa ha acollit avui l’acte de lliurament dels premis de la 12a campanya “Compra i descobreix Catalunya” per promocionar el comerç de proximitat  i el turisme local dels centres històrics de 33 municipis de Catalunya.
 

L’acte ha comptat amb la presència d’algunes de les persones guanyadores en el sorteig celebrat la setmana passada, que han rebut els premis de mans del regidor del Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa, Josep Maria Fius Rubí;  i de  la regidora d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau Fontanet
 

Ambdós regidors les han felicitat pels premis aconseguits i han agraït la seva participació i la seva aposta pel comerç de proximitat del Centre Històric de Manresa.  Així mateix, han posat en valor una campanya com aquesta de la Xarxa de Barris Antics  que té la finalitat de donar suport al petit comerç, dinamitzar els barris promocionar el turisme local del territori
 

La 12a campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ va arrencar l’1 de juny passat. La iniciativa està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb projectes, formada per un total de 33 municipis, entre els quals Manresa -a través de la regidoria de Centre Històric-  i amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.
 

Durant el mes de juny, les persones que van  comprar a una setantena de botigues de Manresa adherides a la campanya han pogut participar en el sorteig de premis per visitar els 33 municipis organitzadors. Les experiències inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre altres.