Cardona ja té cartell per la Festa Major 2022

Les obres que s’han presentat al concurs de cartells quedaran exposades a la primera planta de l’ajuntament durant el mes de juliol

La Festa Major de Cardona 2022 ja té cartell oficial. El jurat, format per professionals del món del disseny i la fotografia i per representants de la Comissió de Festa Major, va escollir l'obra de la cardonina Tate Climent.

Climent ha realitzat una il·lustració que representa diversos elements de la simbologia de la Festa Major de la vila. En el concurs hi van participar un total de 14 persones.

La lectura del veredicte s’ha realitzat aquesta tarda, al saló de plens de l'Ajuntament. L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha estat l'encarregat d'anunciar el nom dels tres primers classificats. Tate Climent s’ha convertit, en efecte, en la guanyadora del cartell de Festa Major amb un premi que, tal i com estableixen les bases del concurs, està dotat en 400 euros.

En segona posició ha quedat la cardonina Noelia Bernal, i en tercera posició  Ester Bacardit, també de Cardona. Les obres participants al concurs de cartells quedaran exposades a la primera planta de l'Ajuntament de Cardona durant tot el mes de juliol.