Cardona presenta la dotzena edició del Cicle Espais amb gastronomia i música

El Cicle Espais arriba al municipi els dies 17 i 30 de juliol i 4 de setembre

Caldrà fer reserva prèvia a través de l’Oficina de Turisme i del web entrades.cardonaturisme.cat

Cardona ja ho té tot a punt per a la seva dotzena edició del Cicle Espais, una proposta consolidada al municipi que uneix música, gastronomia i cultura en indrets singulars.

La primera nit del cicle tindrà lloc diumenge 17 de juliol a les 20:30 hores amb un concert, al Parc del Raval, amb el quartet de l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’espectacle “Immortals del cinema”.

El mes de juliol continuarà dissabte 30 de juliol amb un concert de jazz a càrrec de Victor Carrascosa Quartet, al Parc del Miracle a les 20:30 hores. Un concert que compta amb la col·laboració de l’associació A Tot Jazz Cardona.

Ginestà, al Castell de Cardona

La dotzena edició del Cicle Espais clourà amb un concert inèdit a la col·legiata del Castell de Cardona, el diumenge 4 de setembre a les 19h, amb el grup barceloní Ginestà. Aquest darrer és un concert coorganitzat amb l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. L’entrada té un preu de 10 euros.

Entrades a l’Oficina de Turisme

Els dos primers concerts, que són gratuïts, caldrà fer reserva d’entrada a través del web entrades.cardonaturisme.cat o a l’Oficina de Turisme en horari d’atenció al públic (de 10h a 14h i de 16h a 20h de dilluns a dissabte) presencialment o al telèfon 93 869 27 98.

Tast gastronòmic

Durant les nits de Cicle Espais la cultura es barrejarà amb la gastronomia local a càrrec de diferents restauradors de Cardona: Cal Borrasca, El Ganxet, El Centru i la Cuina del Ganxet.