Barcelona és molt més, al Mercat d'Escapades

Del 27 al 29 de maig se celebrarà al Passeig Lluís Companys de Barcelona la sisena edició del Mercat d’Escapades, impulsat per l’Agència Catalana de Turisme i on serà present Turisme de la Diputació de Barcelona sota el lema Barcelona és molt més.

L’objectiu d’aquesta acció és donar a conèixer al públic català, especialment públic final de Barcelona (tant local com visitant o turistes) les propostes turístiques que ofereix el sector català des d’un espai de promoció amb un aire molt experiencial i oferint també l’opció al públic de comprar aquestes experiències.

Diverses empreses privades o públiques de les comarques de Barcelona participaran en aquest mercat oferint diferents experiències turístiques.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 “Promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball digne per a tothom”  i al número 11 “Aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles”. Els disset ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.