La Fundació Cardona Històrica organitza un concurs fotogràfic per promocionar la vila

El concurs es tracta d’una iniciativa de dinamització i promoció del centre històric de Cardona des de la vessant més àmplia: patrimonial, cultural, comercial i d’esdeveniments. Es convida als visitants a realitzar fotografies del centre històric de Cardona (carrers, places, edificis, detalls ornamentals, escultures, comerços, mercat de diumenge, moments, esdeveniments...).

El concurs fotogràfic tindrà una durada àmplia des del dia 1 de febrer de 2019 i fins el dia 5 de maig de 2019 a les 23.59 hores. Cal disposar de perfil personal a la xarxa social Instagram en obert (no privat) perquè el jurat pugui veure les imatge i ser seguidor del perfil @cardonaturisme. Perquè una fotografia entri a concurs ha d’estar penjada i etiquetada amb #experienciacardona2019.

Un jurat format per 2 professionals de la fotografia, 1 tècnic de turisme i 1 representant de la UBIC, escollirà la imatge guanyadora. Es valorarà l’originalitat, la qualitat artística de la fotografia i el significat de la imatge.

El premi consistirà en: 
• Una estada per a 2 persones en règim d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Bremon de Cardona 
• Un “Cardona Tiquet” per a 2 persones (entrada gratuïta a la Muntanya de Sal, al Castell, al Centre Històric i al Museu de la Sal Josep Arnau).

Les bases per participar al concurs ja són públiques i es poden consultar a www.cardonaturisme.cat