També som Nadal

Els dies previs a Nadal sembla que s’acabi el món. Tots tenim mil i una coses per fer, encàrrecs per acabar de concretar i més d’un regal pendent d’encomanar. Les presses, els nervis, l’estrès i la innocència els infants ens anuncien uns dies en què compartir bons moments és el millor de tot. El carrer bull, els comerciants van de bòlit i bars i restaurants fem autèntics sudokus per quadrar les taules per als sopars de feina, les trobades d’amics i els dinars familiars. Perquè sí, també som Nadal. Us acompanyem en aquells moments més especials des de la vocació de servei i la professionalitat. Ens agrada ser-hi i fer-vos sentir còmodes. Els establiments d’hoteleria i restauració també som Nadal en la mesura que esdevenim l’escenari dels àpats més especials de l’any.

I abans d’acabar l’any justament és un bon moment per fer balanç i recuperar tot allò de bo que ens ha porat aquest 2018 i totes aquelles coses que cal corregir. En el marc del sopar de Nadal hem constatat amb més energia que mai que som un sector generador de riquesa, amb gran capacitat i amb un planter de professionals de gran valor. Cal apostar per les persones, per fer un cuina atractiva, que giri al voltant del producte del territori i de temporada, i estar-ne convençuts. Des del Gremi defensem aquesta estratègia i pensem que, a poc a poc, el territori va posant les bases per aprofundir-hi. Cal creure en les nostres possibilitats, fem-ho sense complexos!

No voldria acabar aquestes línies sense desitjar-vos un molt bon Nadal i una fantàstica entrada al 2019. Que sigueu molt feliços!