Arriba una nova edició de la Collbaix Trail

L’esdeveniment, que tindrà lloc el diumenge 23 de desembre, estrena el recorregut de 32 quilòmetres. Inscriu-te aquí  
 
Les festes de Nadal són una bona època per reunir-te amb els amics, familiars, coneguts, compartir experiències, reviure moments, i també són uns dies ideals per practicar l’esport. Per aquest motiu, el diumenge 23 de desembre VEC Cycling & Run Vilatorrada Esport Club, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, arriba amb una nova edició de la Collbaix Trail, un esdeveniment ja consolidat en el calendari esportiu del municipi. Enguany, els més valents i les més valentes, podran estrenar el recorregut de 32 quilòmetres, una de les novetats d’enguany. D’aquesta manera, els itineraris d’aquesta edició seran els següents:
 
-    10 quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu (cursa o caminada)
-    21 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu
-    32 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu
 
Sigui quin sigui el recorregut que facis, tots aquests et permetran gaudir dels paratges increïbles del Collbaix i els seus entorns, una de les referències paisatgístiques de la comarca. A més, hi haurà avituallaments líquids i sòlids, botifarra a l’arribada i obsequis per a tothom. 
 
Ja podeu inscriure-us anticipadament a través d’aquest enllaç. Els preus per la Collbaix Trail de 10 quilòmetres són de 12 euros (anticipada) i 15 euros (el mateix dia de la cursa). Pel que fa a la Collbaix Trail de 21 i 32 quilòmetres, el preu és de 20 euros (anticipada) i 23 euros (el mateix dia de la cursa).