Una visita a productors càrnics de l'Anella Verda inaugura una nova campanya per promoure el consum de productes locals durant les festes de Nadal

Els clients que comprin a les botigues adherides a la campanya “Aquí productes locals” o directament a productors manresans participaran en el sorteig d’una panera amb productes locals valorada en 50€.

 

 

El juny passat es va iniciar la campanya “Aquí productes locals”, promoguda per la regidoria d’Entorn Natural, per tal d’incentivar el consum de productes locals entre la ciutadania manresana i, d’aquesta manera, afavorir el sector agrari local i la conservació del paisatge agroforestal de l’Anella Verda i del Bages en conjunt. Aleshores, 38 establiments es van adherir a la campanya, i en conjunt hi havia inclosos productes d’un total de 76 productors diferents de la comarca i municipis veïns.

 

En aquell cas, a part de senyalitzar adequadament els establiments i els productes locals, ja es va dur a terme un sorteig d’una panera de productes locals, en el marc de la Festa del Tomàquet, en el qual es van recollir 370 butlletes. Després d’aquell èxit, la regidoria s’ha proposat fer una nova acció comunicativa aprofitant les festes nadalenques i els àpats associats. Si a l’estiu passat, la Festa del Tomàquet va donar una especial rellevància a les hortalisses de la comarca, aquest cop també es vol fer èmfasi en els productes carnis.

 

Així, el diumenge dia 16 de desembre, es durà a terme una visita a dos productors manresans. La jornada començarà a les 10.15 h, a l’aparcament dissuasiu al costat de l’Escola les Bases, al carrer Puigmal, i des d’allà s’anirà en cotxe fins a la finca Ecopallareta, on es produeixen ous i pollastres ecològics de raça penedesenca, que es poden comprar en més de 20 establiments manresans. Al final d’aquesta visita, es farà un tast de productes locals. A continuació, a les 12.30 h, tothom qui ho vulgui, podrà fer una nova visita a Cal Tatjé, del barri de Viladordis, productor de conills i colomins utilitzats en diversos restaurants amb estrella Michelin. Per participar-hi, es demana inscripció al següent FORMULARI  o al correu electrònic anellaverda@anellaverdamanresa.cat.