El 15 de desembre torna el Mercat de Nadal a Sant Joan de Vilatorrada

A banda de les tradicionals parades de comerços locals hi ha preparada una àmplia programació d’activitats culturals i lúdiques, com una cantada conjunta de nadales
 
Sant Joan de Vilatorrada dona la benvinguda al Nadal a partir del dissabte 15 de desembre amb el tradicional Mercat de Nadal, una cantada de nadales col·lectiva, un espectacle de carrer i un tió perquè els infants el facin cagar. Durant la jornada, més d’una trentena de parades dels comerços locals oferiran els seus productes i serveis habituals i també algunes promocions especials que han preparat per aquest dia. La jornada també comptarà amb una sèrie d’activitats lúdiques i culturals que tindran lloc a la plaça Major: 
 
  • A partir de les 17.15h tindrà lloc la cantada de nadales, a càrrec de l’alumnat de diversos centres educatius del municipi. L’Ajuntament també anima a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta activitat per tal de fer una cantada col·lectiva i crear un dels moments més màgics del Nadal. Podeu consultar les lletres en aquest enllaç i dur-les el dia de les nadales per cantar tots junts!
  • A les 18h se celebrarà l’espectacle de Nadal per infants “Queviures Nadalencs”, del grup DeParranda
  • A les 19h es farà cagar el tió
  • Des de les 17 fins les 21h a la plaça de l’Església, el Fumera recollirà les cartes per als Reis Mags. 
 
“Amb aquest mercat de Nadal volem que els vilatans i vilatanes puguin gaudir de l’esperit de Nadal amb activitats culturals, lúdiques i tradicionals dirigides a totes les edats i gustos. Animem a tothom a sortir al carrer el 15 de desembre i començar a viure el Nadal!”, afirma l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso.