El bacallà a la manresana del Las Vegas, preseleccionat per a «El plat favorit dels catalans»

El plat Bacallà a la manresana del Restaurant Las Vegas de Manresa, ha estat triat per la revista Cuina per participar en la tercera edició del concurs El plat favorit dels catalans. La redacció de la revista ha proposat una llista de dotze plats tradicionals d'àrees geogràfiques ben concretes, receptes que s'han fet conegudes arreu del país però que sempre s'associen al topònim del seu lloc d'origen. La tria es fa per votació popular a través de la pàgina web del plat favorit

El concurs es fa entre el 22 d'octubre i el 19 de novembre i es divideix en quatre fases. En la primera fase, que tindrà lloc del 22 al 31 d'octubre, competiran els dotze plats. D'aquests, només se'n classificaran quatre, que seran els que s'enfrontaran en les dues semifinals del concurs (la primera serà del 31 d'octubre al 7 de novembre, i, la segona, del 7 al 14 de novembre).

La gran final enfrontarà durant una setmana els plats classificats en les dues semifinals. El vencedor es farà públic el dilluns 19 de novembre cap a les 15.30 h al Fòrum Gastronòmic de Girona.