El passatge del terror del carrer del Balç torna aquest cap de setmana

El preu únic de les entrades és de 5€ i es poden adquirir de manera anticipada a través del web de Manresa turisme www.manresaturisme.cat i presencialment al carrer del Balç fins diumenge de 10 a 14 hores.

 

El Passatge del Terror de Xàldiga Taller de Festes torna dissabte 3 i diumenge 4 de novembre al carrer del Balç. La història de la petita Bruna colpirà amb força als valents que s’atreveixin a visitar, el que durant el segle XIX, era conegut com el carrer Merdisser.

 

El preu únic de les entrades és de 5€ i es poden adquirir de manera anticipada a través del web de Manresa turisme www.manresaturisme.cat i presencialment al carrer del Balç fins diumenge de 10 a 14 hores.

 

475 persones el primer cap de setmana

 

475 persones van fer el recorregut pel passatge durant el primer cap de setmana, coneixent un carrer de finals del segle XIX on hi passaven coses excepcionals i terribles relacionades amb infants perduts.

 

Un escenari impactant i una trentena de personatges terrorífics, expliquen la història de la petita Bruna, una nena perduda en aquest carreró amagat, obscur i ple de sorpreses esfereïdores.

 

Aforament de 50 espectadors cada 30 minuts

 

L’aforament es limita a 50 espectadors cada 30 minuts. L'horari de l'espectacle és de 18 a 22.00h el dissabte; i de 18 a 21.30h diumenge. El públic podrà escollir la franja horària que prefereixi per assistir a l’esdeveniment.  A la vegada, es faran grups més reduïts, segons l’ordre d’arribada, perquè cada 10 minuts es pugui fer entrar unes 10 o 15 persones i així gaudir millor de l’experiència.

 

L’organització no recomana l’accés al passatge a menors de 8 anys.

 

Per amenitzar l’espera, hi haurà servei de barra a l’entrada. Tots aquells qui ho vulguin, es podran refer de l’ensurt a la sortida, amb un got de xocolata calenta o brou del pelegrí.

 

Per  més informació us podeu adreçar a carrerdelbalc@ajmanresa.cat o al telèfon 93 872 14 66.