L'abadia de Montserrat organitza un cap de setmana per a agnòstics

Es farà el 3 i 4 de novembre i proposa compartir "els valors de la vida monàstica"

L'Hostatgeria del Monestir de Montserrat ofereix per primera vegada un cap de setmana a persones agnòstiques, perquè comparteixin els valors de la vida monàstica, "que poden ser útils en el seu dia a dia", segons fonts de l'abadia. Aquesta activitat, que s'emmarca dins de la sèrie de propostes que organitza l'hostatgeria monàstica, començarà el dissabte 3 de novembre, a les 12, i acabarà el diumenge 4, després de dinar. Està oberta a homes i dones, sols o amb parella, a persones que no estiguin vinculades a l'Església, "però que siguin receptives a allò que se'ls pugui oferir, que donin importància als valors sense sentir-se creients".

Entre les activitats que realitzaran durant aquests dos dies hi ha una passejada nocturna pel jardí del monestir, una caminada per la muntanya, l'assistència a una pregària de la comunitat de monjos, i una xerrada d'un monjo sobre els valors de la vida monàstica.

Els àpats seran a l'interior del monestir i l'allotjament, a l'hostatgeria. Els interessats s'han de posar en contacte amb el monjo Sergi d'Assís Gelpí a través del correu-e hostatgeriademontserrat@gmail.com o del telèfon 93 877 77 65. El preu, amb allotjament i àpats inclosos, és de 60