La Nocturna Vinum de Manresa obre amb força la Festa de la Verema del Bages

Exitosa jornada del Nocturna Vinum que es va celebrar dijous a Manresa on diversos restaurants de la capital del Bages van maridar bones tapes, música en directe i vins de la DO Pla de Bages, en el que va ser el primer dels actes de la Festa de la Verema, que ha arrencat amb forç.

Els establiments adherits, Araunvi, Cal Bisbe, Canonge, El traster, El Petit Cellr, Espai Rubiralta, Taverna 1913 i Kursaal gastronòmic van tenir animació durant tot el vespre de gent que va aprofitar per conèixer les bones propostes gastronòmiques que ofereix la ciutat al costat d'una bona copa de vi del territori en un ambient agradable creat per la música en directe.

Començar amb bon peu

De fet la Nocturna Vinum ha estat el primer acte de la 23 edició de la Festa de la Verema del Bages que traslladarà la propera activitat a dijous dia 4 quan se celebrarà una rèplica de la Nocturna al Celler Cooperatiu d'Artés. El divendres dia 5 a la tarda se celebrarà la inauguració de la Festa de la Verema. A Avinyó. El dissabte dia 6 al matí la festa es traslladarà a la finca Urpina que Ampans gestiona a Sant Salvador de Guardiola, mentre que el dissabte a la tarda els Tastos amb Ritme a la plaça d'Artés obriran una jornada festiva a la localitat Bagenca que s'allargarà fins el diumenge a la nit.

Font: Naciodigital.cat