Manresa Turisme participa a Buy Catalunya, una de les principals accions comercials de l'Agència Catalana de Turisme

La ciutat assistirà al workshop Buy Catalunya, demà, dimecres, a Tarragona, on presentarà la seva oferta turística a una desena de tour operadors especialitzats, sobretot, en turisme cultural, religiós i gastronòmic. Igualment i durant els propers dies s’executaran altres accions comercials.

 

Aquest proper dimecres 26 de setembre, Manresa Turisme participarà en el workshop Buy Catalunya, una de les principals accions comercials que lidera l’Agència Catalana de Turisme. La trobada tindrà lloc a Tarragona, i consisteix en connectar els principals tour operadors internacionals amb l’oferta turística de Catalunya mitjançant entrevistes de 10 minuts entre els agents, prèviament concertades.

 

Manresa, doncs, presentarà la seva oferta turística a una desena d’operadors  especialitzats, sobretot en turisme cultural, religiós i gastronòmic, procedents, principalment, del mercat britànic, espanyol, japonès i americà. Posteriorment, aquest divendres 28 de setembre, alguns dels agents participants visitaran la capital del Bages i de la mà d’un guia de Manresa Turisme coneixeran la Seu i el Carrer del Balç.

 

Aquesta iniciativa forma part de l’estratègia comercial que aquest any s’ha començat a executar des de Manresa Turisme (la branca de la Fundació Turisme i Fires de Manresa que gestiona l’activitat turística a la ciutat) en el marc de la qual també es porten a terme accions de comercialització directa, a través de la visita a més d’una vintena d’agències de viatges de la Costa Brava, Costa Daurada i Barcelona.

 

Així, durant els mesos de juny i juliol es van fer trobades in situ amb aquestes agències amb l’objectiu de fer difusió del producte turístic de Manresa i se’ls va oferir la possibilitat de visitar la ciutat. Durant el mes d’agost i setembre ja han vingut diverses agències de viatges i està previst rebre‘n més durant el darrer trimestre de l’any.

 

A més a més, el dia 27, Manresa Turisme participarà en un famtrip organitzat pel Camí Oliba, per a l’operador francès TUI, on podran gaudir de la visita “Manresa cor de Catalunya” en francès.