900 metres i 5.000 racions

De vegades els somnis tenen un punt de fantasia, altres ens porten a situacions surrealistes i alguns són màgics, idíl·lics i fins i tot es compleixen. El somni que ens ajudareu a fer realitat el darrer dissabte de setembre a Manresa encaixa a la perfecció amb aquests darrers adjectius. El Gremi, juntament amb l’entitat Manresa + Comerç, proposa un repte inèdit. Un gran entrepà solidari que anirà de punta a punta del Passeig per ajudar a posar al dia les instal·lacions de la unitat de Pediatria de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Més de 5.000 racions d’entrepà, amb beguda inclosa. Digueu-nos agosarats, però aquest és el plantejament que us proposem. És cert que ens fa una mica de basarda, però ens motiva moltíssim.

Els establiments que formen part del Gremi també són sensibles a la realitat que ens envolta i hem vist l’oportunitat d’ajudar a fer una societat una mica millor a través d’aquesta iniciativa. Ho fem esperançats amb la gent perquè el territori ha respòs de manera excepcional a la darrera campanya de mecenatge de la Fundació Althaia per ajudar a fer realitat el nou Hospital de Dia d’Oncologia. La nostra gent s’hi ha abocat sense reserves i ha estat a l’alçada. Estem convençuts que aquest nou repte tornarà a tenir una resposta fantàstica perquè la solidaritat és també una característica de la nostra societat.

Us convidem a participar i a menjar-vos un gran entrepà de 900 metres de llargada. Els tiquets tenen un cost simbòlic de cinc euros. L’activitat també coincidirà amb la Manresa Shopping Night, una excel·lent proposta que fa sortir al carrer el públic en una nit rodona en què els establiments de restauració i comerços llueixen com mai.