El Gremi presenta l`"Entrepa Solidari per Althaia"

Serà el proper 29 de setembre, de 18h a 21h, al Passeig de Manresa

Amb la compra d'un tiquet per 5 € i, formaràs part de la gent que dona suport al Programa d’atenció infanto-juvenil a Althaia

El 100% de l’import el destinarem a Althaia gràcies a les empreses col•laboradores, entitats participants i voluntaris

Per iniciativa del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages i de l'entitat Manresa+Comerç, per al proper 29 de setembre s'està organitzant l'Entrepà Solidari, un esdeveniment popular que es realitzarà en diferents trams del Passeig Pere III i els seus voltants.   

La idea inicial és que els comerços comprin 10 metres d'entrepà per un import de 200 euros. De cada metre en sortiran cinc entrepans que les persones podran comprar al preu de 5€ i s'entregaran acompanyats d'un refresc. A banda, hi haurà altres complements com gelats, dolços, etc.. que altres empreses de la restauració aportaran amb la finalitat d'aconseguir la màxima generació d'ingressos per a la nova campanya de mecenatge relacionada amb la unitat de pediatria i la unitat de salut mental infanto-juvenil.

Cada tiquet és d’un color que identifica on haurà de recollir l’entrepà i la beguda.

La zona ovalada grisa indica on es farà l’activitat d’hàbits saludables – caminada popular.

Inscripcions a Bravo Running (carrer Born, 16 · Manresa · T. 938 725 843)
Places limitades.

Programa d’atenció infantojuvenil a Althaia
Aquest projecte preveu la creació d’una nova unitat d’hospitalització psiquiàtrica infantojuvenil, que comptarà amb 12 llits i estarà dissenyada per desenvolupar un model d’atenció integral en salut mental per als nois i noies que presentin episodis aguts que requereixen hospitalització i que fins ara havien de ser derivats a altres hospitals més llunyans.

Així mateix es preveu millorar l’atenció pediàtrica amb una reforma dels espais, augmentant els recursos per serveis com el Pallapupes o altres serveis similars que faciliten l’adaptació del nen al procés de tractament, invertir en tecnologies que permetin millorar les eines diagnòstiques i evitar derivacions a altres hospitals per a la realització de proves pediàtriques...