La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, visita el Consell Comarcal del Bages i els ajuntaments de Monistrol de Montserrat i Castellbell i el Vilar

La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, va mantenir ahir dijous sengles reunions amb els alcaldes de Monistrol de Montserrat i de Castellbell i el Vilar i el president del Consell Comarcal del Bages. Aquestes trobades estan emmarcades en el pla de visites per conèixer les diverses realitats del món local a la regió central de Catalunya.
 
A la trobada amb el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, i celebrada a la seu de l’òrgan comarcal, van tractar aspectes de l’actualitat comarcal com les infraestructures i la mobilitat i es van emplaçar a treballar conjuntament per al present i el futur del Bages com a part de les comarques centrals catalanes.
 
La delegada Camps va ser també a Monistrol de Montserrat, en una reunió amb l’alcalde Joan Miguel on també va assistir el regidor Miquel Àngel Coín. Van conversar sobre el municipi i la seva vinculació amb la muntanya de Montserrat i posteriorment van visitar el nucli del municipi.
 
La jornada va acabar a la població de Castellbell i el Vilar. Alba Camps va trobar-se amb l’alcaldessa, Montserrat Badia, que juntament amb els regidors Jordi Calsina i Neus Palacios van exposar-li aspectes de la realitat municipal. Entre aquests, hi ha la visió de l’educació com a projecte integral del municipi, la tasca per enfortir la qualitat democràtica i l’aposta per la promoció turística del municipi en diferents vessants.
 
En les cinc setmanes que fa que va prendre possessió com a delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps ja ha efectuat 40 visites a ajuntaments de la Catalunya Central, 7 de les quals al Bages.
 
També podeu seguir-nos a través del compte de twitter @delcatcentral (http://www.twitter.com/delcatcentral)