Fem realitat els somnis

L’estiu és una època magnífica per somiar, pensar en nous projectes i donar forma a les idees que ens bullen pel cap.

Des del Gremi liderem, juntament amb l’entitat Manresa +Comerç, una magnífica iniciativa que se celebrarà el proper mes de setembre.

Un gran entrepà solidari de punta a punta del Passeig de Manresa esdevindrà el pretext per ajudar a fer possible la modernització de l’àrea de pediatria ubicada a la part antiga de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Des del Gremi som sensibles, oberts i responsables amb el nostre entorn i per això ens agrada implicar-nos, arremangar-nos i empènyer fort per aconseguir viure, tots plegats, una mica millor. La darrera campanya de mecenatge de la Fundació Althaia per ajudar a fer realitat el nou Hospital de Dia d’Oncologia ens ha permès veure fins a quin punt el territori és capaç i respon quan se’l demana. Ara, tenim una nova oportunitat de fer un pas.

En el marc del sopar de Santa Marta, vam començar a fer realitat el somni d’una magnífica i calorosa nit d’estiu. Els assistents a la vetllada van començar a comprar els tiquets per a l’entrepà solidari que se servirà al Passeig. Establiments de restauració, comerços, entitats i empreses col·laboren perquè tot surti bé. El públic podrà adquirir els tiquets per a l’entrepà i beguda a un preu simbòlic de 5 euros en jornada nit en què la Manresa Shopping Night assegurarà una oferta lúdica complerta.

Des del Gremi us engresquem a fer realitat un somni que volem que sigui compartit. No badeu i adquiriu els tiquets ben aviat. La moguda promet i també ens sabria greu que us quedéssiu sense un entrepà que dirà molt de tots vosaltres. Mil gràcies!