Exhaurides les entrades a la visita a la Manresa Ignasiana d'aquest diumenge

Exhaurides les entrades a la visita a la Manresa Ignasiana d’aquest diumenge, en el marc de les Festes de Sant Ignasi

S’han exhaurit totes les entrades disponibles -30 en total-  per a la visita “Manresa universal: la ciutat de Sant Ignasi”, que tindrà lloc aquest proper diumenge 29 de juliol, dins el marc de les Festes de Sant Ignasi. La visita acabarà amb un tast de productes de la cuina del pelegrí elaborats pel restaurant Mas de la Sala i anirà acompanyat de vi Picapoll d’un celler de la DO Pla de Bages.

La visita començarà a les 11h al claustre del Museu Comarcal de Manresa. Des d’aquí aniran cap a la Capella del Rapte, la Cova de Sant Ignasi, el Carrer del Balç, el Pou de la Gallina, Sant Ignasi Malalt i acabarà vora quarts d’1 del migdia a l’Espai Manresa 1522, on tindrà lloc el tast.

El tast, elaborat pel Mas de la Sala com a restaurant membre de Fogons del Bages, consistirà en una adaptació dels productes del pelegrí:  Brou del Pelegrí sòlid amb verdures, Mossec del Pelegrí amb coca de pa, tomàquet de Viladordis i oli d’oliva verge extra Verdal Manresa i Dolç del Pelegrí  amb mousse de xocolata. Tot això acompanyat d’una copa de vi Picapoll de la DO Pla de Bages.