Estiu ben aprofitat

Ha costat que arribés la calor però ja fa algunes setmanes que les pluges ens han abandonat i gaudim d’unes jornades caloroses pròpies dels mesos d’estiu.

Són dates en què tots esperem les vacances i relaxem els horaris. El dia s’allarga, els infants no van a classe i ens ve de gust sortir, fer petar la xerrada al carrer i quedar amb els amics.

La temporada de terrasses ja ha agafat velocitat de creuer i és una magnífica oportunitat per sorprendre els clients, compartir bons moments i atraure nous públics.

Quan ens arremanguem les coses funcionen. Fixeu-vos amb la iniciativa De tapes per Manresa que ha estat de les més exitoses aquesta primavera. Els establiments han cregut en el projecte i el públic s’ha deixat emportar per la curiositat i el paladar que els ha permès tastar l’essència de cada cuina. Més de 2.000 tapes servides ens avalen i comptar amb la confiança i suport d’Estrella Damm ha tornat a ser un estímul.

Abans d’enfilar l’agost tenim marcat al calendari el sopar de Santa Marta per celebrar la nostra patrona i retrobar-nos amb els nostres agremiats. És una vetllada fantàstica en què en els darrers anys hem introduït amb encerts els reconeixements a aquelles persones que han estat i són un mirall per a tots nosaltres. Aquest any ens quedem a Cardona amb els fundadors de la Pensió Cardener i del Bar Catalunya, respectivament, un exemple de feina, dedicació i passió per a l’ofici. Per a l’entitat és un plaer i un orgull comptar amb persones que s’estimen la professió i la dignifiquen. Tenim un paper protagonista i els casos d’èxit de gent que s’ho ha treballat de valent ens recorden la importància del nostre sector. Bon estiu a totes i a tots!

Diego Sánchez

President del Gremi