Sant Fruitós de Bages s'adhereix a Viles Florides

Sant Fruitós de Bages ha decidit incorporar-se al projecte Viles Florides. Amb la incorporació del municipi bagenc ja son 130 els municipis catalans que formen part de Viles Florides. Sant Fruitós del Bages és el sisè municipi florit de la comarca.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental.

Sant Fruitós del Bages s'incorpora al projecte Viles Florides que promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. Amb aquest, ja són 130 municipis a tota Catalunya que formen part d'aquest moviment. Sant Fruitós del Bages és el sisè municipi del Bages que entra a formar part del moviment Viles Florides. També hi participen Artés, Cardona, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor i Manresa.

Des del consistori s'aposta per la millora dels espais i l'ampliació de les zones verdes com un dels eixos bàsics per tal de millorar la vida i l'entorn dels veïns del municipi. Fonts municipals afirmen que l'objectiu del poble al presentar-se com a Vila Florida passa per l'interès en promoure la protecció i la millora dels espais verds urbans, contribuir a una millora de la qualitat de vida i promoure la cohesió social amb l'entorn. "Apostem per un poble viu i obert a l'entorn natural on tothom es pugui sentir acollit".

 

Font: NacioDigital.cat