La Seu organitza visites guiades al temple quan es comenci a pondre el sol

Les "Vesprades a la Seu" seran els dies 18, 19 i 20 de juliol i permetran gaudir del canvi de llum a través dels vitralls i la rosassa

La basílica Santa Maria de la Seu organitza tres visites guiades a l'equipament els dies 18, 19 i 20 de juliol vinent. Es tracta d'unes visites molt especials, ja que es faran quan la basílica quedi tancada al públic (a partir de les 19.30 h) i, per tant, l'ambient serà del tot reservat i especial.

El recorregut inclourà el claustre, la nau central (on es podrà apreciar el canvi de llum del vespre a través dels vitralls i la rosassa) i la primera coberta, des d'on es podrà gaudir del capvespre manresà amb unes vistes privilegiades de la ciutat.

Les visites seran una prèvia als concerts del cicle "Sons del camí" que se celebraran aquells mateixos dies al Parc de la Seu (el dimecres 18 de juliol) i a l'atri de la basílica (dijous 19 i divendres 20). L'horari de tots els guiatges serà de 19.30 h a 20.45 h i, així, els assistents als concerts podran seguir la visita i acabar la jornada amb un concert del cicle de músiques contemplatives de Manresa.

Són dos actes independents de manera que es pot assistir als guiatges sense anar als concerts i viceversa.

Per inscriure's a les visites "Vesprades a la Seu" cal reservar plaça trucant al 98 721 512 o bé enviant un correu a gestio@seudemanresa.cat . El preu és de 6 euros per persona i els menors de 16 anys, de franc. 

Font: regió7.cat