Súria oferirà paquets turístics de forma conjunta per al Poble Vell i l'Ecorail

L'acord es farà mitjançant un conveni amb la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener

 

                                                   

L´Ajuntament de Súria i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener signaran un conveni per posar en marxa quatre paquets turístics conjunts que incloguin visites al Poble Vell i activitats a l´Ecorail (un recorregut en trenet o ciclorail entre Callús i Sant Fruitós). Així ho va acordar el darrer ple celebrat pel consistori surienc, amb 10 vots a favor de CiU, ERC, aiS i PSC, i l´abstenció dels tres regidors del GIIS.

Els quatre paquets inclouen activitats a l´Ecorail, d´una banda, i de l´altra, quatre propostes diferents al Poble Vell. L´una ofereix una visita turística al centre d´interpretació del castell de Súria. Una segona opció proposa visites guiades al Poble Vell; una tercera consisteix en una visita guiada amb tast de vins i una de turística al centre d´interpretació del castell; i l´última, manté la visita amb tast de vins i una altra al Poble Vell.

L´objectiu és continuar impulsant i diversificant l´oferta turística del poble i l´enton com a element dinamitzador de l´economia local.

La venda d´entrades es podrà fer a través de la web de l´Ecorail del Cardener.