Món Sant Benet celebra aquest dissabte la 9a edició de la Festa Alícia't recuperant la presencialitat

LA FESTA DE LA GASTRONOMIA DE LES COMARQUES DE BARCELONA POSA L’ACCENT EN EL PRODUCTE DE PROXIMITAT I DEL TERRITORI

Món Sant Benet s’omple aquest dissabte de gastronomia, cuina, música i productes agro-turístics en la 9a edició de la Festa Alícia’t que enguany torna a ser presencial.

La Festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, impulsada per la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona, és una data clau al calendari per als amants de la gastronomia. La proposta apropa la cuina fàcil i sostenible per a tothom i aquest any, més que mai, posa el focus en els productes i les experiències gastronòmiques de proximitat.

Activitats i tallers de cuina per a tots els públics

La Festa Alícia’t concentra en un sol dia desenes de propostes d’activitats pensades per a tots els públics: des de tastos o demostracions culinàries de xefs de primer nivell, com la xef Ada Parellada del Semproniana, Fran Baixas del Follia de Pot o lvan Margalef del restaurant l’Ó de Món Sant Benet, fins a tallers per a públic adult i tallers per apropar la cuina als més petits.

La jornada comptarà també, com ja és habitual, amb un espai expositiu que esdevé un gran aparador dels atractius turístics i gastronòmics de les comarques de Barcelona.

La música, els espectacles i les activitats infantils a l’aire lliure seran, sense dubte, un altre dels atractius de la jornada que tancarà amb el concert gratuït del grup: “Made in Black” a l’escenari del Prat.

Les entrades per als tallers i els tastos ja es poden adquirir a la pàgina web de la festa on també es pot consultar tota la programació: https://festaalicia.alicia.cat/