L'Ajuntament de Manresa convoca ajudes a empreses per a la contractació indefinida de persones en situació d'atur

Les ajudes consten de dues línies, una destinada a empreses de Manresa i l’ajut té un import de 6.000 euros i un altre destinada a empreses del Bages i l’ajut és de 9.000 euros. El termini de petició d’ajuts finalitza el 9 de juny.

 

L’Ajuntament de Manresa ha convocat ajudes a empreses per a la contractació indefinida de persones en situació d’atur inscrites al SOC i al CIO. Es preveuen dues línies, una dotada amb una quantia de 6.000 euros per empreses domiciliades o amb un centre de treball a Manresa i una altra dotada amb 9.000 euros per empreses domiciliades o que disposin d’un centre de treball al Bages i que contractin persones beneficiàries dels programes ocupacionals del CIO.


Serà subvencionable la modalitat de contracte de treball indefinit. Les despeses a subvencionar seran les despeses salarials que es produeixin des de la formalització del contracte i fins al 31 de desembre de 2022.
 

Les persones a contractar seran proposades pel CIO. Per una línia, des del CIO es derivaran diverses persones atenent el perfil sol·licitat per l’empresa. Es prioritzaran les sol·licituds disposades a contractar persones amb especials dificultats d'inserció. Per l'altra línia les persones a contractar seran proposades pel CIO que derivarà una persona participant en algun dels programes ocupacionals que s’executen.
 

Per ambdós casos, l’empresa determinarà el perfil posant, obligatòriament, una oferta formal a la borsa de treball del CIO.
 

El termini de sol·licituds finalitza el dia 9 de juny i es pot realitzar de forma telemàtica a l’apartat de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Manresa.
 

Es pot consultar més informació sobre les ajudes als webs del CIO i el CEDEM. També al web municipal https://www.manresa.cat/transparencia/menu/7845-ajudes-a-les-empreses-per-a-la-contractacio-de-persones-en-situacio-d-atur
 

També s’ha activat un dispositiu de suport per les empreses interessades pel que es poden adreçar dubtes al correu electrònic prospeccio@ajmanresa.cat
 

Aquestes ajudes compten amb el suport de la Diputació de Barcelona en el marc dels Plans Locals d’Ocupació 2022.